Huis verbouwen

[row]
[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

 

Uw huis verbouwen? Heeft u een huis gekocht wat u wilt laten verbouwen? Minkes Onderhoud en Renovaties is uw partner voor verbouwen in Den Haag! Voor elk budget een passende oplossing. Met onze ruime ervaring bent u in goede handen.

[/column]
[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”8″ md=”8″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Totale verbouwing

Een huis verbouwen is een project waar veel bij komt kijken. Bouwtekeningen, keuze voor materialen, planning en vergunningen, er komt veel op u af. Gedurende het hele verbouwingtraject staat Minkes O&R u bij met raad en daad. Bij grote projecten als een woning verbouwing is dat een geruststellende gedachte.

Lees meer over de werkwijze bij een appartement verbouwing.

Advies bij verbouwing

Minkes O&R kan adviseren vóór een verbouwing. Wanneer u besluit uw huis te verbouwen heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Veel keuzes zult u zelf kunnen maken wanneer het gaat om zichtbare details. Voor andere keuzes is het raadzaam om advies in te winnen. Bouwtechnisch, materialen en creatieve oplossingen voor ruimtes zijn aan Minkes toevertrouwd. We zijn dan ook graag uw adviseur als het om verbouwen gaat.

Bouwtekeningen

Een goede voorbereiding is de eerste stap richting de verbouwing. Als de wensen en plannen bekend zijn zorgt Minkes O&R zorgt, in samenwerking met architect, aannemer en eventueel andere betrokken partijen, voor de bouwtekeningen van de verbouwing.

[/column]

[column lg=”4″ md=”4″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Omgevingsvergunning aanvragen

“Bouwwerken moeten passen in hun omgeving. Ook mogen ze geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Voor het bouwen, verbouwen, slopen én gebruiken van woningen en andere gebouwen gelden daarom bouwregels. Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (vroeger de bouwvergunning) nodig.”

Bron: Rijksoverheid.nl – bouwregelgeving

Het aanvragen van de omgevingsvergunning wordt door ons keurig voorbereid. U hebt (bijna) geen omkijken naar dit traject. We assisteren met alle papierwerk en verdere benodigdheden. Na verlening van de omgevingsvergunning kunnen we beginnen aan uw verbouwing.

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Huis verbouwen? Neem direct contact op!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]