Keuken verbouwen

[row]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Toe aan een nieuwe keuken? Of gaat u verhuizen en heeft uw nieuwe stek een oude keuken die verwijderd moet worden? Dan is Minkes O&R in Den Haag uw partner voor de klus. Een keuken verbouwen, renoveren van bestaande keuken of plaatsen van een nieuwe keuken is in vertrouwde handen bij Minkes.

[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

 

keuken

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

 

 

[/column]
[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

Oude keuken verwijderen

Heeft u een oude keuken die u wilt laten verwijderen? Ook voor een klus(je) als deze kunt u Minkes O&R inschakelen. We maken duidelijke afspraken met u over de wensen en de planning. Wanneer er dan nog aanpassingen gemaakt moeten worden voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden kunnen wij deze werkzaamheden gelijk meenemen. Zo is de plek voor de nieuwe keuken helemaal netjes en kan het plaatsen van de keuken direct beginnen.

Nieuwe keuken plaatsen

Een nieuwe keuken laten plaatsen is vakwerk. Bent u al zover dat de keuken besteld is of kijkt u graag nog even met een adviseur samen naar de mogelijkheden? In beide gevallen staat Minkes O&R graag voor u klaar. Of het nu gaat om het wisselen van gedachten over een nieuwe keuken, of om het plaatsen en de afwerking van een reeds bestelde keuken. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Keuken laten verbouwen? Neem direct contact op!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]