Partners

logo-dakplan


Onze vaste partner als het gaat om daken, dakbedekking en dakkapellen. We werken al lange tijd samen aan verschillende nieuwbouw en renovatie projecten.

Ga naar dakplan.com

foto-dakplan


logo-b_k


In opdracht van Berger & Klodé voeren wij regelmatig werkzaamheden uit. Dit kunnen kleine opdrachten zijn, maar ook complete verbouwingen, renovaties of restauraties van klassieke panden in Den Haag en omstreken.

 

Bekijk bergerklode.nl

foto-b_k


 

logo-staveren


Een deskundige makelaar met oog voor persoonlijke aandacht. Dat is Van Staveren makelaardij. Een makelaarshuis met een rijke historie, bovendien. Wij zijn al meer dan een eeuw thuis op de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Wij werken in opdracht van Van Staveren in Amsterdam en omstreken aan verbouwingen, renovaties en restauraties.

 

Bekijk vanstaverenmakelaardij.nl

foto-staveren


 

logo-yeh


Deze ontwerper uit Amsterdam vraagt onze medewerking bij de realisatie van woonhuizen, bedrijfspanden en horecazaken in heel Nederland.

 

Bekijk yeh.nl

foto-yeh


 

 

logo-hoekpunt


‘t Hoekpunt uit Voorburg is onze partner als het om vloeren gaat. Laminaat vloeren, PVC vloeren, klassieke parketvloeren en moderne houten vloeren worden in samenwerking met ‘t Hoekpunt gelegd. Gegarandeerde kwaliteit als het om vloeren gaat!

 

Bekijk hoekpunt.nlGeen klus kan zonder verf, of bijna geen dan. Als het om verf gaat is Vos Verf onze partner. Ze denken met ons mee en leveren een breed scala aan verfproducten.

 

Bekijk devos-verf.nl

foto-vosCoatings van het allerhoogste niveau. Als u zekerheid wilt en een lange levensduur van schilder- en lakwerk adviseren wij de coatings van Sigma. 

 

Bekijk sigma.nlEen trouwe partner in de aannemerij zijn de neven Etien en Valentijn Kleinendorst van De Neef BV. Wanneer de klus groter wordt dan wij aankunnen zijn de neven snel ingeschakeld.

 

Ga naar DeNeefbv.nl