Schadeherstel aan woning

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Schade aan uw woning? Achterstallig onderhoud aan een deel van uw huis? Minkes Onderhoud en Renovatie herstelt schade aan elk onderdeel van uw huis. Waterschade, stormschade, maakt u zich geen zorgen. En is de schade echt onherstelbaar? Dan bouwen we een nieuw huis!  Minkes O&R in Den Haag en omliggende gemeenten.

[/column]

[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

onderhoud-huis-den-haag

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Schade aan huis herstellen

Heeft u schade aan uw huis? Bijvoorbeeld door een storm of een ongeluk. Minkes O&R heeft de kennis en kunde in huis om schade aan uw huis te repareren. In sommige gevallen gaat het om restauratie bij schade of achterstallig onderhoud.

Wat de schade ook is, neem gerust contact op met Minkes O&R. We komen snel even bij u langs en maken een inventarisatie van het te herstellen deel van het huis. Tijdens dit bezoek kunnen we vaak al direct aangeven wat uw mogelijkheden zijn.

[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

Schadeherstel en verzekering

In sommige gevallen bent u verzekerd voor de schade aan uw huis. In geval van brandschade of stormschade bijvoorbeeld. Als onafhankelijke schade-expert kunnen we de schade beoordelen en een offerte uitbrengen voor herstel. Contact met de verzekering loopt via ons. U hebt hier dus geen omkijken naar. Een service die door veel van onze klanten als zeer prettig wordt ervaren.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Schadeherstel aan woning? Neem direct contact op!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]