Verbouwen & renoveren

[row]
[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Minkes Onderhoud en Renovaties verzorgt complete verbouwingen en gedeeltelijke renovaties. Dat doen we in de regio Den Haag. Vanaf het maken van een planning en bouwvergunningen aanvragen tot de afwerking van de laatste details. Minkes Voor u is er maar een contactpersoon en aanspreekpunt. Dat is verbouwen zonder stress!

[/column]
[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

Verbouwen van woning

Een bestaande ruimte aanpassen aan nieuwe wensen noemen we een verbouwing. Dit kan gaan om een keuken verbouwing, maar ook verbouwen van badkamer, woonkamer, of het complete huis verbouwen. Bent u zich aan het ori├źnteren op een verbouwing? Dan staat Minkes O&R graag voor u klaar met raad en daad.

Raad in de vorm van advies. We adviseren u graag over mogelijkheden, materialen en idee├źn. Zo krijgt u inzicht in mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Daarmee kunt u tot een overwogen beslissing komen voordat we tot daden komen.

Renoveren van woning

Renoveren (of opknappen) van een bestaande woning is een ander vak – met eigen specialisten. Renovatie kijkt naar behoud van originele details en bouwmaterialen. Ook wordt gekeken naar renovatie in plaats van verbouwen met het oog op de kosten. Een keukenrenovatie in plaats van een nieuwe keuken plaatsen kan veel geld schelen en geeft toch het gevoel van een nieuwe keuken. Hetzelfde geldt voor een badkamer opknappen of een traprenovatie.

Denkt u na over het laten renoveren van een badkamer, keuken opknappen of trap vernieuwen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor een renovatie voor u.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Verbouwing aan het plannen? Minkes is uw partner!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]