Appartement verbouwen

[row]

[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″]


[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″]

Uw appartement verbouwen? Een appartement opnieuw indelen, ruimtes anders gebruiken of het complete appartement verbouwen? Minkes Onderhoud en Renovaties is uw partner voor appartement verbouwingen in Den Haag! Voor elk budget een passende oplossing. Met de vele jaren ervaring bent u in goede handen.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Appartement verbouwing

Een appartement verbouwen kan om verschillende redenen. Een verouderd appartement aanpassen aan moderne mogelijkheden (met behoud van klassieke details) kan een reden zijn. Een appartement anders indelen of ruimtes anders gebruiken is ook een veel gehoord argument voor een verbouwing. Welke reden u ook heeft, Minkes O&R adviseert, organiseert en realiseert de verbouwing graag voor u.

Lees meer over de werkwijze bij een appartement verbouwing.

Verbouwing advies

Denkt u na over aanpassingen in uw appartement? Dan kan het prettig zijn om eens met een aannemer te praten over de mogelijkheden. Minkes O&R denkt met u mee, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Denk hierbij aan advies omtrent gebruik van materialen. De opties voor nieuwe indeling van het appartement of ruimtes bespreken we vrijblijvend met u. Samen kijken we naar het project en stellen een plan op.

[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

Vergunningen en toestemming

Bij de verbouwing van een appartement komt veel kijken. Vergunningen (omgevingsvergunning – vroeger de bouwvergunning) kunnen daar een onderdeel van zijn. Voor appartement verbouwingen geldt dat ook toestemming van de VvE nodig is. De aanvraag van de omgevingsvergunning nemen wij voor u uit handen. Bij een VvE-vergadering kunnen we ook aanwezig zijn om de verbouwing toe te lichten en eventuele zorgen weg te nemen bij medebewoners van het appartementencomplex.

Van kleine aanpassingen tot complete verbouwing

Minkes O&R realiseert verschillende verbouwingen in appartementen. De projecten lopen van het leggen van een nieuwe vloer tot het verbouwen van de hele woning. Neem ook eens een kijkje bij de reeds uitgevoerde projecten.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Appartement verbouwen? Neem direct contact op!

[/column]

[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]