Dakkapel plaatsen

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

U bent op zoek naar een nieuwe dakkapel of wilt een dakkapel laten plaatsen in Den Haag of omgeving. Dan bent u bij Minkes O&R in goede handen. Snel, kundig en prijsbewust. Ook bij het verwijderen van een oude dakkapel, of bij het opknappen van een bestaande dakuitbouw.

[/column]

[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Dakkapel varianten

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Nieuwe dakkapel

Een nieuwe dakkapel maakt van uw donkere zolder een lichte en ruimere kamer. U krijgt meer ruimte onder het schuine dak en het kan daarmee de verkoopprijs van uw huis ook verhogen. In sommige gevallen is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen zonder vergunning. Graag maken we een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Advies over dakkapel Den Haag

Wenst u advies over een dapkapel? Minkes O&R komt graag bij u langs om de situatie op te nemen. We kunnen dan gelijk met u de wensen en mogelijkheden voor een dakopbouw bespreken. U weet dan direct wat uw opties zijn. Ook over een eventuele planning voor de verbouwing kunnen we een uitspraak doen. In een kort en vrijblijvend gesprek heeft u dus direct advies en weet u de mogelijkheden voor een nieuwe dakkapel.

[/column]
[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ mdoff=”0″ lgoff=”0″ ]

Dakkapel op maat of prefab dakopbouw

Wanneer u besluit een nieuwe dakkapel te plaatsen heeft u de keuze voor een op maat gemaakte dakkapel of een prefab model.

Traditionele dakkapel

Een traditioneel gebouwde dakkapel wordt op locatie in elkaar gezet met losse bouwmaterialen. De constructie wordt op maat op uw dak gemaakt met veel aandacht voor details en afwerking. Daarnaast heeft u de vrijheid om materialen zelf te kiezen.

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel kent als grootste voordeel dat de dakkapel in een dag geplaatst kan worden. Een kant en klare dakkapel wordt geleverd op moment dat deze nodig is en wordt direct geplaatst. U heeft bij een prefab dakopbouw wel minder keuzemogelijkheden voor wat betreft materiaal en afmetingen.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Het dak eraf? Of juist erop? Neem direct contact op!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]