Deuren & kozijnen

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Een nieuwe deur laten plaatsen of ramen in een nieuw kozijn kan om verschillende redenen. Betere isolatie van uw huis of een kamer in huis kan zo’n reden zijn. Betere beveiliging is ook een overweging. Ongeacht de motivatie voor nieuwe kozijnen kan Minkes O&R u adviseren. We komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken!

[/column]

[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

 

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”4″ md=”4″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Kozijnen/ramen isoleren

Ramen isoleren kan een goede reden zijn om te kiezen voor nieuwe kozijnen. Warmte isolatie, maar ook isoleren tegen geluid is een vaak gehoorde motivatie.

Minkes O&R kan nieuwe kozijnen voor elk doeleinde installeren. WE maken graag een offerte op maat voor u. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.
[/column]
[column lg=”4″ md=”4″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Nieuwe kozijnen materialen

Wanneer u nadenkt over nieuwe kozijnen is de materiaalkeuze een van de overwegingen. Zo zijn er kozijnen van hout, kunststof kozijnen of kozijnen van aluminium. Elk van de materialen kent z’n eigen voor- en nadelen. Minkes O&R helpt u een goede keuze te maken.
[/column]
[column lg=”4″ md=”4″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Nieuwe deur plaatsen

Is uw deur aan vervanging toe? Of wilt u in een nieuw huis nieuwe deuren laten aanbrengen? Wij leveren, bewerken en monteren nieuwe deuren in elk gewenst vertrek van uw huis. Dit kan een nieuwe stalen voordeur zijn, of een deur met ruitjes in uw woonkamer bijvoorbeeld. Openslaande deuren naar uw terras zijn ook een veelgevraagde wens. We helpen u graag bij het vinden van de juiste deur.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Zet u de deur voor ons open?

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]