Stucwerk

[row]

[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]
stukadoor-den-haag
[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Stukwerk door een erkend en gespecialiseerde stukadoor is in vertrouwde handen bij Minkes O&R. Renovatie van bestaand stucwerk komt in Den Haag veel voor. Prachtige ornamentplafonds worden door ons vakkundig en met originele materialen gerestaureerd.

[/column]
[column lg=”12″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Maar ook een muur met open metselwerk kan glad gestukadoord. Wilt u een muur of plafond laten stukadoren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. We komen langs voor een inventarisatie en maken een offerte op maat voor uw stukadoorswerk.

[/column]
[/row]

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Stukadoorswerk bij verbouwing

Stukadoren is het glad maken van een muur met gips. Minkes heeft ruime ervaring met het stukadoren van muren en plafonds. Bij een verbouwing worden gipsplaten vaak gebruikt om nieuwe wanden of plafonds te maken. Om de naden dicht te maken wordt de muur gestukadoord door een professionele stukadoor.

Ornamentplafond aanbrengen of restaureren

Het aanbrengen van ornamenten op plafonds is een onderdeel van stukadoren. Voor verschillende opdrachtgevers in Den Haag heeft Minkes Onderhoud & Renovatie plafonds gestukadoord en klassieke ornamenten hersteld originele staat. In onze portfolio treft u een aantal van deze ornamenten.

Nieuw ornamentplafond

Ook is het mogelijk om een nieuw ornamentplafond in uw huis te laten maken. Dit kan variƫren van een subtiele rand rondom in de gangen tot complete ornamenten als versiering boven de eettafel. Dit soort pleisterwerk en ornamenten kunnen op maat gemaakt worden en dus volledig aan uw wensen worden aangepast. Ook in combinatie met inbouw verlichting in het plafond.
[/column]
[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

 

 
208
[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Meer informatie over stucwerk? Neem contact op!

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]