Tuinhuis & garage

[row]

[column lg=”12″ md=”12″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Wilt u een tuinhuis in uw tuin bouwen en bent u op zoek naar een aannemer die u hierbij kunt helpen? Dan is Minkes O&R in Den Haag graag uw partner. Ervaring met het bouwen van een tuinhuis, garage of veranda met overkapping hebben we door de jaren opgedaan. Van overdekte buitenkeukens tot een knusse loungehoek met overkapping aan het tuinhuis. Ook onderhoud aan bestaande garages of tuinhuis kunnen we voor u verzorgen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”8″  md=”8″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Garage laten bouwen

Een garage kan een lang gekoesterde wens zijn. Moet die garage er nu eindelijk komen? Minkes O&R gaat met u in gesprek om deze wens vorm te geven. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Moet er een garage of schuur ontworpen worden? Dan zorgen wij daarvoor. Bouwvergunning (tegenwoordig omgevingsvergunning) moet worden aangevraagd wanneer er een nieuwe garage gebouwd wordt.  Deze administratieve rompslomp nemen wij u uit handen. En als de vergunning afgegeven is starten wij direct met de bouw van uw garage of schuur.

Onderhoud aan garage of schuur

Is uw garage of schuur aan een onderhoudsbeurt toe? Renovatie en onderhoud is de specialiteit van Minkes O&R. Het vervangen van rot houtwerk, een nieuw dak op uw garage, dit soort onderhoudswerk kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We komen op uw verzoek langs om de situatie van uw tuinhuis of garage op te nemen. We maken een werkzaamheden plan en offerte voor u, zodat u precies weet wat de verbouwing of onderhoud inhoud. Na akkoord van ons voorstel kunnen we direct beginnen met de renovatie.

Overdekte veranda of terras

Vaker buiten kunnen zitten in ons Hollandse klimaat? Dan is een overdekt terras of veranda zeker een overweging waard. De mogelijkheden voor een overdekt stukje buiten zijn eindeloos. We informeren u graag.

Bekijk ook eens naar de door Minkes O&R gemaakte tuinhuizen en garages.

[/column]

 

[column lg=”4″  md=”4″ sm=”12″ xs=”12″ ]

garage-schuur-buitenkeuken-den-haag

overdekte-buitenkeuken-den-haag

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Een plekje buitenshuis aanleggen of opknappen?

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]