Huis in buitenland verbouwen

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Heeft u een huis in het buitenland waar onderhoud of een verbouwing nodig is? Of maakt u plannen voor de aanschaf van een tweede huis? Minkes O&R is graag uw bouwtechnische partner bij de aanschaf en renovatie van een huis in het buitenland. Ook voor bouwtechnische keuringen van een tweede huis kunt u door Minkes uit laten voeren. Neem eens contact op. We kunnen u vaak direct vertellen wat we voor uw situatie kunnen betekenen.

[/column]

[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

 

 

[/column]

[/row]

[row]

[column lg=”7″ md=”7″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Verbouwing in buitenland

Het verbouwen van een tweede huis kan veel kopzorgen geven. Werken met een lokale aannemer heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. Communicatie, of het gebrek daaraan, zorgt vaak voor verwarring en ergernis. Ook de normen zoals wij die in Nederland kennen voor (ver)bouwen willen nog wel eens verschillen van de landen om ons heen. Door een Nederlandse aannemer in de hand te nemen bent u verzekerd van heldere communicatie en weet u precies wat u mag verwachten.  We vertellen u graag meer over onze dienstverlening buiten Nederland.

[/column]

[column lg=”5″ md=”5″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Uw tweede huis laten onderhouden

Onderhoud van een huis in het buitenland kunt u door Minkes laten uitvoeren. Aan de hand van uw wensen kunnen we een meerjarig onderhoudsplan voor uw vakantiehuis opstellen. Dit kan grootschalig onderhoud per 5 jaar zijn, maar ook kleinere, jaarlijkse onderhoudsklussen. We vertellen u er graag meer over in een persoonlijke kennismaking.

[/column]

[/row]

[row]
[column lg=”9″ md=”8″ sm=”8″ xs=”12″ ]

Vakantiehuis in het buitenland onderhouden? Graag! 

[/column]
[column lg=”3″ md=”4″ sm=”4″ xs=”12″ ]
Contact opnemen
[/column]
[/row]